Ingen varer i kurven
I alt: 0,00 DKK
Gå til kassen
Ingen varer i kurven
I alt: 0,00 DKK
Gå til kurven

Gratis hvalpetjek

Når man står med sin lille nye hvalp melder der sig ofte en masse spørgsmål. Man kan komme i tvivl om, hvad hvalpen skal have at spise, hvad må den og hvad må den ikke, er den nu sund og rask osv, osv.

Vi tilbyder derfor alle nye hundeejere et gratis sundhedscheck af det nye familiemedlem så snart den er flyttet ind i sit nye hjem, d.v.s. ofte i 8 ugers-alderen.Vi vil gerne understrege, at denne undersøgelse kun er gratis under forudsætning af, at hvalpen kommer til 1. gangs vaccination hos os i 12 ugers alderen. Finder vi ved undersøgelsen sygdomme, som er behandlingskrævende, takseres undersøgelsen som en normal konsultation.

Der bliver lavet en komplet sundhedsundersøgelse, hvor der checkes for medfødte lidelser, øremider, lopper etc.

Vi tager en snak om, hvor mange gange, der er givet ormekur og om det skal gives igen.

De almindelige principper indenfor hundeopdragelse, renlighed osv bliver også vendt. Er hvalpen ikke øretatoveret eller chipmærket, som loven kræver det, giver vi de nødvendige papirer med hjem til udfyldelse.

 
I tilslutning til undersøgelsen udleveres en gratis hvalpepakke med prøver på et hvalpefoder, der er tilpasset hundens race og størrelse. Der udleveres endvidere et gavekort til køb af den første sæk foder. En hvalpemappe som indeholder en sundhedsbog samt en del papirer vedrørende orm, lopper, forsikringer osv. følger også med.

Som afslutning på besøget laves en aftale for den 1. vaccination som skal foregå ved 12-ugers alderen. Da er hvalpen faldet til i sit nye hjem og dens immunsystem er blevet så udviklet, at det kan "svare" på en vaccine. Vaccinationen gentages ved 16-uger og derefter 1 år senere. Herefter vaccineres der hvert eller hvert andet år i forbindelse med det årlige sundhedscheck. Det interval, der vælges at vaccinere med, afhænger af hvilke sygdomme hunden ønskes beskyttet imod og aftales individuelt mellem hundeejer og dyrlæge.

Killinger tilbydes akkurat samme gratis sundhedsundersøgelse og får en killingepakke med hjem. Killinger bør også ormebehandles og skal ligeledes vaccineres v. 12 og 16 uger.

Vi bruger cookies til at forbedre vores website og din oplevelse.

Læs mere
OK