Ingen varer i kurven
I alt: 0,00 DKK
Gå til kassen
Ingen varer i kurven
I alt: 0,00 DKK
Gå til kurven

Operationer

Patienter, som skal bedøves, møder fastende om morgenen. En beroligende indsprøjtning får dem til at slappe af og herefter lægges de i fuld bedøvelse og kobles på narkoseapparatet, fuldstændig som hos mennesker.

 
   Dyrlæge Karin Poulsen opererer.                                               

Vi anvender moderne narkosemidler, hvilket indebærer en meget høj grad af sikkerhed. Desuden gennemgår vores udstyr jævnligt et sikkerhedscheck. Da narkosemidlerne ret hurtigt er ude af kroppen, vågner patienterne kort tid efter, at der er slukket for narkosen. Dette betyder, at de efter en kort observationsperiode kan sendes hjem, som regel sidst på eftermiddagen samme dag.

Dette er en fordel for alle parter. Dyrene er mest trygge i deres vante omgivelser og ejerne vil gerne have dem hjem. Det er også fuldt forsvarligt, når blot vi er i tæt kontakt med ejeren hele  tiden. Det er en selvfølge, at alle operationspatienter bliver smertebehandlede.

Det tilbydes alle at få foretaget en undersøgelse af en blodprøve før bedøvelsen. Dette er især aktuelt ved ældre dyr og dyr, hvor der er den mindste mistanke om forhold, der kan påvirke narkosen. 8-10 dage efter operationen fjernes stingene og det kontrolleres at alt ser ud, som det skal. Vi lægger stor vægt på at være i tæt kontakt med ejeren under hele forløbet.

 Dyrlægen opererer og veterinærsygeplejersken overvåger narkosen.

Vi bruger cookies til at forbedre vores website og din oplevelse.

Læs mere
OK