Ingen varer i kurven
I alt: 0,00 DKK
Gå til kurven

Personale

Karin Poulsen, dyrlæge (ejer)

Karin er vores seniordyrlæge.
Karin startede lige efter eksamen 1990 på Aabybro Dyrehospital som assistent hos Kirsten og Knud Boeck.

Igennem karrieren har Karin arbejdet på flere dyreklinikker og har derfor samlet erfaring som både smådyrspraktiserende og som kvæg- og hestepraktiserende dyrlæge.

Ud over de gængse opgaver som alment praktiserende dyrlæge har Karin specielt dygtiggjort sig i tandbehandling hos hund, kat og hest. Et andet hjertebarn har været reproduktion hos hest – insemination og drægtighedsscanning.

Privat bor Karin på et nedlagt landbrug i Fristrup sammen med sin mand Lars og deres 3 store drenge.
Her fordrives fritiden med have, hest, hund, kat og får.

Louise Rodkjær, dyrlæge

Louise blev færdiguddannet dyrlæge i januar 2015. Umiddelbart herefter startede hun på Aabybro Dyrehospital, hvor hun beskæftiger sig primært med hund, kat og hest samt en enkelt ko i ny og næ. Louise har uddannet sig med speciale i hestesygdomme og har også for nyligt været på kursus i kirurgi og tandbehandlinger hos hund og kat.

Louises hjerte brænder for dyrene og hun har brugt næsten hele sit liv i enten en hestestald eller blandt hunde og katte.

Privat bor Louise på en nedlagt landejendom i St. Vildmose med sin mand, hunden Rita, katten Olaf og hestene Røskva, Tvebak og Jonathan.

Matilde Holstein Carlson, dyrlæge

Matilde blev færdiguddannet i 2014 med speciale i mindre husdyr. Herefter tilbragte hun noget tid med praktik på forskellige dyrehospitaler i Nordjylland for at dygtiggøre sige indenfor faget. Under studiet tilbragte hun desuden 3 mdr. i USA på et universitetshospital for smådyr.

Hun har været ansat hos Aabybro Dyrehospital siden marts 2015, og tilbringer tiden på klinikken, hvor hun behandler mindre dyr som hund og kat, men også kaniner og marsvin, som hun har en særlig interesse for.

Privat bor hun i Valsgård ved Hobro, sammen med sin mand og deres hund Fenja, som er adopteret fra Grækenland.

Maja K. Stig, dyrlæge (barselsvikar)

Maja blev færdiguddannet dyrlæge juni 2016. Efter 2 måneder på et af de større hospitaler i Aalborg, hvor Maja var sommerferievikar, startede hun på Aabybro Dyrehospital som barselsvikar for Matilde. Maja har speciale i familiedyr.

Majas store interesse er hund og kat og hun har sidst på studiet rejst rundt i Thailand og Sydafrika som frivilig hvor hun har arbejdtet med hunde og katte samt afrikas vilde dyr.

Privat bor Maja i Hvorupgård sammen med sin kæreste og Broholmerblandingen Thomas.

Patricia Kjær Jørgensen, 2. års veterinærsygeplejerskeelev

Patricia startede på Aabybro Dyrehospital som elev i august 2015 og er færdiguddannet veterinærsygeplejerske til marts 2019.

Hun bor i Dronninglund med sin kæreste, sin langhåret collie Phoebe på næsten 3 år og sin adoptiv-dreng samojeden Rex på 2 år.
Patricias store interesse ligger indenfor adfærd, fysiologi og træning, hvorfor hun bl.a. også tilbringer sin fritid på rally banen med hendes hund Phoebe og i hestestalden hos sine forældre.
Patricia har også, før hun kom hertil, arbejdet som frivillig på Nordjyllands Internat.

På klinikken vil I oftest møde Patricia bag skranken eller i telefonen, hvor hun står klar med råd og vejledning.
Når Patricia ikke er at finde på klinikken, er hun i Kolding på skoleophold.

Frederikke Vonsild, 1. års veterinærsygeplejerskeelev

Frederikke startede på Aabybro Dyrehospital som elev i juli 2016 og er færdiguddannet veterinærsygeplejerske til marts 2020.

De sidste 1,5 år har Frederikke boet på Grønland med sin kæreste, hvor hun har været frivillig på dyreinternatet i Nuuk.

Frederikke har redet i mange år og har generelt stor interesse inden for hest og smådyr.

Privat bor hun i hus i Aabybro sammen med sin kæreste, labradoren Carma og marsvinene Anna og Lotte.

På klinikken vil I oftest møde Frederikke bag skranken eller i telefonen, hvor hun står klar med råd og vejledning.
Når Frederikke ikke er at finde på klinikken, er hun i Kolding på skoleophold.

Mac Peter Bande Mose, medhjælper

Peter er ansat hos os på deltid, hvor han  gør rent, kæler for de indlagte patienter og hjælper til.
Han er glad for McDonalds, Coca Cola, film og PlayStation 4.
Peter er hørehæmmet, så han lærer os på dyrehospitalet lidt tegnsprog, hvilket er meget spændende.