Ingen varer i kurven
I alt: 0,00 DKK
Gå til kassen
Ingen varer i kurven
I alt: 0,00 DKK
Gå til kurven

Links du kan have glæde af

www.facebook.com/AabybroDyrehospital
Find os på facebook! Her kan du følge med i dagligdagen, samt få tips og tricks dyrets hverdag.

www.specific-diets.dk 
Dechra er foderleverandør af Specific og Specicare-produkter. På siden kan du læse mere om deres produkter. Specific forhandles udelukkende af dyrlæger. Du kan købe Specifics kvalitetsprodukter i vores butik og via vores netshop, hvor di kan få det tilsendt uden fragtomkostninger.

www.hillspet.com
Hills er foderleverandør af Prescription Diet og Science Plan. Du vil på siden kunne se, hvilket foder der er bedst til din hund eller kat.

www.dansk-kennel-klub.dk
På Dansk Kennel Klubs hjemmesiden kan du finde alle de oplysninger du har behov for omkring det at have en hund. Ligeledes kan du få god råd til køb af hund, sundhed, udstillinger, aktiviteter og meget mere.

www.kattens-vaern.dk
Kattens Værn er en organisation med det formål at arbejde for kattes ve og vel. På siden kan du finde optegnelser over de internater der er tilknyttet Kattens Værn, du kan støtte Kattens Værn og finde råd og vejledning til det at have kat.

www.dchhanherred.dk
DCH Han Herred er den afdeling af Danmarks civile Hundeførerforening som vi henviser vores kunder til. Her får såvel ejer som hund en god træning i gode omgivelser.


www.ddd.dk (Den Danske Dyrlægeforening)
På dyrlægeforeningens hjemmeside kan du finde den nærmeste dyrlæge. Du kan ligeledes her finde gode råd om dyr.

www.netdyredoktor.dk
Danmarks største netportal af informationer omkring sygdomme hos kæledyr, samt finde en masse nyttig information om netop dit kæledyr.
Netdyredoktor

www.fvst.dk
På fødevarestyrelsens hjemmeside kan du læse om reglerne for udenlandsrejse med dyr. Det er ligeledes muligt at holde sig opdateret omkring dyrevelfærd og nye politiske tiltag.

www.hej-hund.dk
Hej hund er en kampagne for børn, om hvordan man omgåes hunde og katte.

www.dyrenes-beskyttelse.dk
Danmarks største dyreværns organisation. Dyrenes beskyttelse har blandt andet 19 internater og 20 vildtplejestationer, hvor de hjælper dyr i akut nød.

 

Vi bruger cookies til at forbedre vores website og din oplevelse.

Læs mere
OK