Ingen varer i kurven
I alt: 0,00 DKK
Gå til kurven

Personale

Karin Poulsen, dyrlæge (ejer)

Karin er vores seniordyrlæge.
Karin startede lige efter eksamen 1990 på Aabybro Dyrehospital som assistent hos Kirsten og Knud Boeck.

Igennem karrieren har Karin arbejdet på flere dyreklinikker og har derfor samlet erfaring som både smådyrspraktiserende og som kvæg- og hestepraktiserende dyrlæge.

Ud over de gængse opgaver som alment praktiserende dyrlæge har Karin specielt dygtiggjort sig i tandbehandling hos hund, kat og hest. Et andet hjertebarn har været reproduktion hos hest – insemination og drægtighedsscanning.

Privat bor Karin på et nedlagt landbrug i Fristrup sammen med sin mand Lars og deres 3 store drenge.
Her fordrives fritiden med have, hest, hund, kat og får.

Louise Rodkjær, dyrlæge

Louise blev færdiguddannet dyrlæge i januar 2015. Umiddelbart herefter startede hun på Aabybro Dyrehospital, hvor hun beskæftiger sig primært med hund og kat. Louise har særlig interesse for især tandbehandling og medicinske sygdomme hos familiedyrene.

Louises hjerte brænder for dyrene.

Privat bor Louise på en nedlagt landejendom i St. Vildmose med sin mand og søn, hund, kat og tre heste.

Matilde Holstein Carlson, dyrlæge

Matilde blev færdiguddannet i 2014 med speciale i mindre husdyr. Herefter tilbragte hun noget tid med praktik på forskellige dyrehospitaler i Nordjylland for at dygtiggøre sige indenfor faget. Under studiet tilbragte hun desuden 3 mdr. i USA på et universitetshospital for smådyr.

Hun har været ansat hos Aabybro Dyrehospital siden marts 2015, og tilbringer tiden på klinikken, hvor hun behandler mindre dyr som hund og kat, men også kaniner og marsvin, som hun har en særlig interesse for.

Privat bor hun i Valsgård ved Hobro, sammen med sin mand, deres lille dreng Lucas og  hunden Fenja, som er adopteret fra Grækenland.

Line Cecilie Andersen, autorisret veterinærsygeplejerske

Line startede på Aabybro Dyrehospital i 2012 som frivillig og fortsatte som elev fra august 2013. Line er færdiguddannet veterinærsygeplejeske i oktober 2016.

Hun bor i Vadum med sin kæreste og katten Aslan, en dejlig maine coon.

Line har stor passion for dyr og deres velvære og hendes helst store interesse ligger indenfor adfærd og ernæring.

I vil oftest støde på Line i telefinen og ved skranken på klinikken, hvor hun altid er klar med smil og vejledning.

Lene Mark, 1. års veterinærsygeplejerskeelev

Patricia Kjær Jørgensen, 3. års veterinærsygeplejerskeelev

Patricia startede på Aabybro Dyrehospital som elev i august 2015 og er færdiguddannet veterinærsygeplejerske til marts 2019.

Hun bor i Dronninglund med sin kæreste, sin langhåret collie Phoebe på næsten 4 år og sin adoptiv-hund samojeden Rex på 3 år.
Patricias store interesse ligger indenfor adfærd, fysiologi og træning, hvorfor hun bl.a. også tilbringer sin fritid på rally banen med hendes hund Phoebe og i hestestalden hos sine forældre.
Patricia har også, før hun kom hertil, arbejdet som frivillig på Nordjyllands Internat.

På klinikken vil I oftest møde Patricia bag skranken eller i telefonen, hvor hun står klar med råd og vejledning.
Når Patricia ikke er at finde på klinikken, er hun i Kolding på skoleophold.

Frederikke Vonsild, 3. års veterinærsygeplejerskeelev

Frederikke startede på Aabybro Dyrehospital som elev i juli 2016 og er færdiguddannet veterinærsygeplejerske til marts 2020.

Før Frederikke blev ansat på klinikken, tilbragte hun 1,5 år  på Grønland med sin kæreste, hvor hun var frivillig på dyreinternatet i Nuuk.

Frederikke har redet i mange år og har generelt stor interesse inden for hest og smådyr.

Privat bor hun i hus i Aabybro sammen med sin kæreste, labradoren Carma og marsvinene Anna og Lotte.

På klinikken vil I oftest møde Frederikke bag skranken eller i telefonen, hvor hun står klar med råd og vejledning.
Når Frederikke ikke er at finde på klinikken, er hun i Kolding på skoleophold.

Mac Peter Bande Mose, medhjælper

Peter er ansat hos os på deltid, hvor han  gør rent, kæler for de indlagte patienter og hjælper til.
Han er glad for McDonalds, Coca Cola, film og PlayStation 4.
Peter er hørehæmmet, så han lærer os på dyrehospitalet lidt tegnsprog, hvilket er meget spændende.