Ingen varer i kurven
I alt: 0,00 DKK
Gå til kurven

Personale

Karin Poulsen, dyrlæge (ejer)

Karin er vores seniordyrlæge.
Karin startede lige efter eksamen 1990 på Aabybro Dyrehospital som assistent hos Kirsten og Knud Boeck.

Igennem karrieren har Karin arbejdet på flere dyreklinikker og har derfor samlet erfaring som både smådyrspraktiserende og som kvæg- og hestepraktiserende dyrlæge.

Ud over de gængse opgaver som alment praktiserende dyrlæge har Karin specielt dygtiggjort sig i tandbehandling hos hund, kat og hest. Et andet hjertebarn har været reproduktion hos hest – insemination og drægtighedsscanning.

Privat bor Karin på et nedlagt landbrug i Fristrup sammen med sin mand Lars og deres 3 store drenge.
Her fordrives fritiden med have, hest, hund, kat og får.

Louise Rodkjær, dyrlæge

Louise blev færdiguddannet dyrlæge i januar 2015. Umiddelbart herefter startede hun på Aabybro Dyrehospital, hvor hun beskæftiger sig primært med hund og kat. Louise har særlig interesse for især anæstesi, tandbehandling og medicinske sygdomme hos hund og kat, samt kaniner og ganvere.

Privat bor Louise på en nedlagt landejendom i St. Vildmose med sin mand og søn, hund, kat og tre heste.

Line F. Andersen, dyrlæge

Line blev færdiguddannet dyrlæge i januar 2019 og startede på Aabybro Dyrehospital i maj 2019. Line er at finde på klinikken hvor hun beskæftiger sig primært med hund og kat. Under sit studie var hun ansat på et katteinternat og har derfra fået en stor interesse for katte og kattesygdomme.

Privat bor hun i Aalborg med sin kæreste og katten Dina.

Lene Mark, 2. års veterinærsygeplejerskeelev

Lene startede på Aabybro dyrehospital som elev i oktober 2018, og er færdiguddannet veterinærsygeplejerske til marts 2022

Hun bor nær Fjerritslev med sin kæreste og hendes to heste Peter og Pyrus, hvilke hun bruger meget tid på.

Udover hestene interesserer Lene sig også meget for smådyr og deres velvære.

På klinikken vil i oftest møde Lene bag skranken eller i telefonen, hvor hun står klar med råd og vejledning.

Når Lene ikke er at finde på klinikken, er hun i Kolding på skoleophold.

Heidi Tausen, veterinærsygeplejerske

Heidi blev uddannet som veterinærsygeplejerske i oktober 2017 på Anicura Hjørring Dyrehospital, hvorefter hun har været på barsel.
Heidi startede på Aabybro Dyrehospital i Maj 2019 i et barselsvikariat for Frederikke.

Privat bor hun i Mou, med sin kæreste, søn og hund.

I vil ofte møde hende bag skranken eller i telefonen, hvor hun står klar med hjælp.

Frederikke Vonsild, 3. års veterinærsygeplejerskeelev

Frederikke startede på Aabybro Dyrehospital som elev i juli 2016
og er færdiguddannet veterinærsygeplejerske til februar 2021.

Frederikke har redet i mange år og har generelt stor interesse inden for hest og smådyr.

Privat bor hun i hus i Aabybro sammen med sin mand, deres datter og deres labrador Carma.

På klinikken vil I oftest møde Frederikke bag skranken eller i telefonen, hvor hun står klar med råd og vejledning.

Når Frederikke ikke er at finde på klinikken, er hun i Kolding på skoleophold.

Peter Bande Mose, medhjælper

Peter er ansat hos os på deltid, hvor han  gør rent, kæler for de indlagte patienter og hjælper til.

Peter er hørehæmmet, så han lærer os på dyrehospitalet lidt tegnsprog, hvilket er meget spændende.