Ingen varer i kurven
I alt: 0,00 DKK
Gå til kurven

Personale

Karin Poulsen, dyrlæge (ejer)

Karin er vores seniordyrlæge.
Karin startede lige efter eksamen 1990 på Aabybro Dyrehospital som assistent hos Kirsten og Knud Boeck.

Igennem karrieren har Karin arbejdet på flere dyreklinikker og har derfor samlet erfaring som både smådyrspraktiserende og som kvæg- og hestepraktiserende dyrlæge.

Ud over de gængse opgaver som alment praktiserende dyrlæge har Karin specielt dygtiggjort sig i tandbehandling hos hund, kat og hest. Et andet hjertebarn har været reproduktion hos hest – insemination og drægtighedsscanning.

Privat bor Karin på et nedlagt landbrug i Fristrup sammen med sin mand Lars og deres 3 store drenge.
Her fordrives fritiden med have, hest, hund, kat og får.

Line F. Antonisen, dyrlæge

Line blev færdiguddannet dyrlæge i januar 2019 og startede på Aabybro Dyrehospital i maj 2019. Line er at finde på klinikken hvor hun beskæftiger sig primært med hund og kat. Under sit studie var hun ansat på et katteinternat og har derfra fået en stor interesse for katte og kattesygdomme.

Privat bor hun i Aalborg med sin mand og katten Dina.

Mona Friis-Wandall, dyrlæge

Mona blev færdiguddannet dyrlæge i februar 2019 og startede på Aabybro Dyrehospital i juli 2021. Mona er til at finde på klinikken hvor hun beskæftiger sig primært med hund og kat, hvor hun både har interesse for kirurgiske og medicinske patienter. Hun har tidligere arbejdet med smådyr inden hun kom hertil.

Privat bor hun med sin mand, søn og flat coated retriever Theo.

Kathrine Rødbro, Klinikassistent

Kathrine startede på Aabybro Dyrehospital april 2022.

Privat bor katrine på et nedlagt Landbrug, sammen med hendes kæreste, søn og alle deres dyr.

På klinikken vil i møde Kathrine bag skranken eller i telefonen, hvor hun er klar til at hjælpe.

Githa Munch, 3 års veterinærsygeplejerskeelev

Heidi Tausen, veterinærsygeplejerske

Heidi blev uddannet som veterinærsygeplejerske i oktober 2017 og startede på Aabybro Dyrehospital Maj 2019.
Privat bor hun i Mou, med sin kæreste, 2 sønner og hund.

I vil ofte møde hende bag skranken eller i telefonen, hvor hun står klar med hjælp.

Lige nu er Heidi på Barsel

Anna Andreasen, 1. års veterinærsygeplejerskeelev

Anna startede på Aabybro dyrehospital som elev i Juli 2021, og er færdiguddannet veterinærsygeplejerske til Juni 2025.

Hun bor i Nørresundby med sin kæreste og hendes 2 kaniner,  hvilke hun bruger meget tid på.

På klinikken vil i oftest møde Anna bag skranken eller i telefonen, hvor hun står klar med råd og vejledning.

Når Anna ikke er at finde på klinikken, er hun i Kolding på skoleophold.

Peter Bande Mose, medhjælper

Peter er ansat hos os på deltid, hvor han  gør rent, kæler for de indlagte patienter og hjælper til.

Peter er hørehæmmet, så han lærer os på dyrehospitalet lidt tegnsprog, hvilket er meget spændende.