Ingen varer i kurven
I alt: 0,00 DKK
Gå til kurven

Personale

Karin Poulsen, dyrlæge (ejer)

Karin er vores seniordyrlæge.
Karin startede lige efter eksamen 1990 på Aabybro Dyrehospital som assistent hos Kirsten og Knud Boeck.

Igennem karrieren har Karin arbejdet på flere dyreklinikker og har derfor samlet erfaring som både smådyrspraktiserende og som kvæg- og hestepraktiserende dyrlæge.

Ud over de gængse opgaver som alment praktiserende dyrlæge har Karin specielt dygtiggjort sig i tandbehandling hos hund, kat og hest. Et andet hjertebarn har været reproduktion hos hest – insemination og drægtighedsscanning.

Privat bor Karin på et nedlagt landbrug i Fristrup sammen med sin mand Lars og deres 3 store drenge.
Her fordrives fritiden med have, hest, hund, kat og får.

Line F. Antonisen, dyrlæge

Line blev færdiguddannet dyrlæge i januar 2019 og startede på Aabybro Dyrehospital i maj 2019. Line er at finde på klinikken hvor hun beskæftiger sig primært med hund og kat. Under sit studie var hun ansat på et katteinternat og har derfra fået en stor interesse for katte og kattesygdomme.

Privat bor hun i Aalborg med sin mand og katten Dina.

Mona Friis-Wandall, dyrlæge

Mona blev færdiguddannet dyrlæge i februar 2019 og startede på Aabybro Dyrehospital i juli 2021. Mona er til at finde på klinikken hvor hun beskæftiger sig primært med hund og kat, hvor hun både har interesse for kirurgiske og medicinske patienter. Hun har tidligere arbejdet med smådyr inden hun kom hertil.

Privat bor hun med sin mand, søn og flat coated retriever Theo.

Anne Landureau, dyrlæge

Anne blev færdiguddannet dyrlæge i juni 2021 og er vikar på Aabybro Dyrehospital over sommeren. Anne er at finde på klinikken hvor hun beskæftiger sig primært med hund og kat.

Under sin studietid, har Anne været ansat på flere forskellige dyreklinikker og har derfra fået et stort indblik i dyrelægefaget.

Lene Mark, 3. års veterinærsygeplejerskeelev

Lene startede på Aabybro dyrehospital som elev i oktober 2018, og er færdiguddannet veterinærsygeplejerske til marts 2022

Hun bor nær Fjerritslev med sin kæreste og hendes to heste Peter og Pyrus, hvilke hun bruger meget tid på.

Udover hestene interesserer Lene sig også meget for smådyr og deres velvære.

På klinikken vil i oftest møde Lene bag skranken eller i telefonen, hvor hun står klar med råd og vejledning.

Når Lene ikke er at finde på klinikken, er hun i Kolding på skoleophold.

Heidi Tausen, veterinærsygeplejerske

Heidi blev uddannet som veterinærsygeplejerske i oktober 2017 og startede på Aabybro Dyrehospital Maj 2019.
Privat bor hun i Mou, med sin kæreste, søn og hund.

I vil ofte møde hende bag skranken eller i telefonen, hvor hun står klar med hjælp.

Anna Andreasen, 1. års veterinærsygeplejerskeelev

Anna startede på Aabybro dyrehospital som elev i Juli 2021, og er færdiguddannet veterinærsygeplejerske til Juni 2025.

Hun bor i Langholt med sin kæreste og hendes hunde,  hvilke hun bruger meget tid på.

På klinikken vil i oftest møde Anna bag skranken eller i telefonen, hvor hun står klar med råd og vejledning.

Når Anna ikke er at finde på klinikken, er hun i Kolding på skoleophold.

Peter Bande Mose, medhjælper

Peter er ansat hos os på deltid, hvor han  gør rent, kæler for de indlagte patienter og hjælper til.

Peter er hørehæmmet, så han lærer os på dyrehospitalet lidt tegnsprog, hvilket er meget spændende.